Sportvilágítás

Tervezés, kivitelezés, karbantartás

Vállalkozásunk elsődleges tevékenysége sportpályák, sportlétesítmények világítási rendszereinek tervezése, kivitelezése, illetve a kapcsolatos folyamatok szakértői felügyelete.

15 éves világítástechnikai és elektromos kivitelezési tapasztalattal biztosítjuk ügyfeleinket arról, hogy a sportlétesítmények világítási rendszerei költséghatékonyan, a szabványoknak megfelelően, magas színvonalon valósuljanak meg.

Világítási rendszereink kialakítását követően kiterjesztett gyártói garanciákat biztosítunk és fix áras karbantartási szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, amennyiben Társaságunkat tisztelik meg bizalmukkal. A szakértői kivitelezéssel és karbantartással hosszútávon biztosított a világítási rendszer megbízható, jó minőségben történő, költséghatékony üzemeltetése.

 

Természetesen szolgáltatásainkat szívesen ajánljuk már megvalósult rendszerek esetében is.

 

Felajánljuk sportlétesítményekre vonatkozóan felülvizsgálati, karbantartási és fejlesztési szolgáltatásainkat.

 

Készen állunk meglévő sportpálya auditálására a MSZ EN 12193:2008 (Fény és világítás. Sportlétesítmények világítása) szabványnak való megfelelés felülvizsgálatára, a szükséges karbantartási munkák elvégzésére és akár a fejlesztési javaslat kidolgozására is.