Sportvilágítás

Magunkról

Cégünk több, mint 15 éves világítástechnikai tapasztalattal segíti ügyfeleit a világítási rendszerek tervezésében és kivitelezésében a mai piaci igényeket teljes mértékben kielégítve.

Az elsősorban sportvilágítással kapcsolatos tevékenységünket kiterjesztettük, irodai, ipari, intézményi világítási rendszerek rekonstrukciós munkáival, illetve új létesítmények esetében teljes projekt levezetéssel, a tervezéstől a rendszer átadásig.

Projekt szintű világítástechnikai szolgáltatásaink lehetővé teszik az ügyfelünk számára azt kulcsrakész megoldást, ahol a legköltséghatékonyabb módon érheti el a világítási rendszerrel kapcsolatos bármely beruházást.

Cégünk minden tagja világítástechnikai és energetikai szakember, mely egyfajta biztosíték az optimális rendszer megvalósulásra, mind világítási paraméter, mind energia és költség hatékonyság szempontjából.

Biztosítjuk továbbá ügyfeleinket a megvalósuló világítási rendszerek csökkentett költségű üzemeltetésében, a legmodernebb világítási eszközök ajánlásával.

A megvalósult rendszerek vonatkozásában ajánljuk karbantartási szolgáltatásainkat, mely lehetővé teszi a kiterjesztett garanciák megvalósíthatóságát, ez szintén jelentős üzemeltetési költségcsökkenést jelent.

Megrendelőinkkel együtt átgondolva a beruházási lehetőségeket, a megvalósuló rendszereket Európai Uniós és hazai támogatási lehetőségek felhasználásával próbáljuk költség oldalon optimalizálni.

Ennek értelmében az energia hatékonysági beruházások a támogatás arányában csökkennek, a beruházás megtérülési ideje ilyen értelemben még kedvezőbb módon alakul, jelentős mértékben lecsökkenthető.

Ezúton ajánlom cégünk szolgáltatásait, várjuk ügyfeleink megkeresését bármely kapcsolatos kérdésben.

Állunk elé a kihívásoknak.