Sportvilágítás

MKOSZ sportcsarnok – Székesfehérvár

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) székesfehérvári, kosár- és kézilabda mérkőzések, edzések megrendezésére alkalmas sportcsarnoka megújult, „okos”, szabályozható sportvilágítási rendszerrel büszkélkedhet.
A régi, avult, energiapazarló fénycsöves világítás már nem tudta megteremteni a mérkőzésekhez és az edzésekhez szükséges megvilágítást.
Az új, korszerű, mindössze 200W egységteljesítményű, labdavédett, káprázáskorlátozott, energiahatékony professzionális, fényáramszabályozott LED sportvilágítási lámpatestek jó minőségben teremtik meg a szükséges megvilágítást. A megújult sportvilágítási rendszer „okos” fényáram szabályozási központtal is el lett látva, ami a komfortnövelés mellett jelentős további energiacsökkenést is eredményez, mivel a fényáramszabályozásnak köszönhetően több világítási szinttel képes kiszolgálni az éppen aktuális felhasználói igényeket.
A definiált világítási szintek: >750lux nemzetközi verseny, >300lux edzés, valamit félpálya kapcsolásra is van lehetőség.