Sportvilágítás

2018. évben történt jelentős események

A Sportvilagitas.hu a tulajdonos EcoManage Kft. vezetésével részt vett a sportvilágítási területen jelentős közbeszerzési pályázatokon és projektekben. A 2018. évben nagy hangsúlyt fektettünk az élőfüves nagypályák világítási rendszereinek fejlesztésében, költség és energia hatékony megvalósításban.

A nyár elején a XVIII. kerület üzemeltetése alatt álló Vilmos Endre sportcentrumban lévő élőfüves nagypálya 350luxos világítási rendszerének kivitelezési pályázatát nyertük el, ahol a világítási rendszer tervezésénél nem csak a versenyszintű világítási paramétereket kellett megvalósítani, hanem különös figyelmet kellett fordítani a zavarófények minimálisra csökkentésére, a közelben lévő lakóépületek miatt. A pályavilágítás funkcionálisan képes különböző világítási szintek megvalósítására.

Cégünk életében jelentős mérföldkövet jelentett az MLSZ Telephely Felújítási Programjának keretein belül kiírt pályázat megnyerése, amely 12 helyszínen 200lux és 350lux világítási szinttel megvalósítandó élőfüves nagypálya világítási rendszerének kiépítésére irányul. A kivitelezések és rendszer átadások részben megvalósultak a 2018. évben.